Yritys

Yritys on nuori, mutta kokemus sen henkilöstöllä vankka. Meillä on kokemusta monenlaisista teollisuuden projekteista liittyen niin teollisuuden kunnossapitoon, investointeihin kuin ylläpitoon. Yrityksen johtohenkilöstöllä on osaamista niin ruohonjuuritason töistä kuin vaativienkin teollisuuden projektien vetämisestä ja toimitusvalvonnasta.

Haasta meidät ja anna meille mahdollisuus tehdä tarjous tarvitsemastanne palvelusta!

Ihmiset

Mielestämme kaikkien teollisuuden projektien takana ovat lopulta ihmiset, sillä ihmiset tekevät työn. Niinpä on tärkeää, että asioita hoitavat motivoituneet ihmiset – näin saavutetaan paras lopputulos. Palvelun tuottajana pyrimme, tunnuslauseemme sanoin, tarjoamaan motivoituneita osaajia teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. Kun projektissa saavutetaan paras tulos (ei tapaturmia, aikataulut pitivät, laatu erinomaista jne.) saavutetaan myös tyytyväinen asiakas.   

Kaiken yrityksen osaamisen takana on henkilöstö: asentajat, hitsaajat, työnjohto ja projektien vetäjät. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja sen kehittämiseen tarjoamalla työntekijöille uusia ja erilaisia töitä, jotka haastavat tekijänsä oppimaan. Osaamisesta pidämme huolta myös koulutuksilla.

kunnossapito,putkisto,säiliökorjaus,teräsrakkentyö,laite ja koneasennukset,toimitusvalvonta